Lagerinredning

Säkerhet på arbetsplatsen, säkerhetsdekaler med mera

Tidspressen och antalet gaffeltruckar ökar i varje produktions-, lager- och logistikverksamhet, vilket i sin tur har lett till en ökning av farliga situationer för personalen. Därför blir arbetssäkerhet och väl utformade märkningssystem allt viktigare! Vårt produktsortiment kan hjälpa dig att skapa ett sådant lagerkoncept.

Informationsskyltar, varningsskyltar och förbudsskyltar är idealiska för att se till att människor följer givna bestämmelser. Det handlar till exempel om information om att bära säkerhetsskor och om restriktioner för att komma in i vissa områden. Vid korsningar kan säkerhetsmärken klistras fast på golvet för att påminna människor om den ökade risken med gaffeltruckar.


Självhäftande golvmarkeringstejp lämpar sig för att separera vägbanor och gångvägar och kan användas i olika färger för att markera områden med förbud (t.ex. framför brandsläckare) och lastkajer. Dessa kan kompletteras med golvmarkeringsdekaler.
Golvmarkeringstejp
Golvmärkning pallplatser
Säkerhetsmärkning
Inforam DURAFRAME®
Stötskydd
Markeringstejp
close-small
Säkerhetsmärkning
Varnings-, förbuds- och obligatoriska skyltar
close-small
DURAFRAME®
Gör förbuden välsynliga
close-small
DURABIN Papperskorg
Sortera avfallet och återvinn direkt på arbetsplatsen


close-small
DURAFRAME®
Sätt upp säkerhetsanvisningarna

Lagerhyllor med funktionell och tydlig märkning

Märkning för lager och produktionsområden

80 % av kommunikationen sker visuellt, därför kan effektiv märkning av pallplatser, gångvägar och lagerutrymmen underlätta produktionsprocesser och öka säkerheten. Perfekt logistisk märkning kan säkerställa att din verksamhet är tydligt organiserad.

Vi strävar efter förträfflighet och fokuserar på att utveckla och tillverka förstklassiga lösningar för lager- och logistikcenter för att säkerställa säker och effektiv drift.

Vi erbjuder ett brett utbud av märkningslösningar från magnetiska och självhäftande logistikfickor, säkerhetsmärkningar och dekaler till säkerhetsskyltar för att få ditt lager att fungera säkert och effektivt.

Med logistikmärkning och flexibla lagermarkeringar från DURABLE kan du skapa ett strukturerat lager som gör att du kan organisera din logistik på ett effektivt sätt.

Enkel utskrift av insticksetiketter

Vill du skriva ut streckkoder och annan information snabbt och enkelt och byta ut dem på hyllorna i lagret? Då är vår kostnadsfria märkningsprogramvara DURAPRINT® precis vad du behöver!
Med DURAPRINT® kan du utforma insticksetiketter för lagerfickor eller olika dokumenthöljen, spara dem och skriva ut dem på plats hos dig. Upptäck hur enkelt det är att märka DURABLE-produkter!
Lagerfickor
Självhäftande eller magnetiska
Plastfickor för dokument
Självhäftande eller magnetiska, med neodymmagnet, flik eller trådklämma
C-Profiler
Magnetiska etiketthållare
Golvmarkering av pallplatser
Olika former
Pallfotsfickor
Blå eller gula
Vattentålig infoficka

Ordning i packområdet

Ordentliga, ergonomiska arbetsytor hjälper din personal vid packbordet och vid orderplockning samt  i lagret och produktionsanläggningen. Målet med planeringen av arbetsutrymmet bör vara att se till, att allt du behöver är lätt åtkomligt och på en säker höjd. Säkerhets- och arbetsinstruktioner kan visas via displaypanelssystem eller självhäftande inforamar på arbetsplatsen.
En ofta använd teknik för att optimera och förbättra arbetsplatser och processer är Kaizen-metoden.
close-small
VARICOLOR®
Blankettbox
close-small
DURAFRAME®
Informationsramar för arbets- och säkerhetsinstruktioner
close-small
VARIO®
Blädderpanelställ

Avfallshantering

Skapa en praktisk och hygienisk avfallssortering med rätt märkning. Med vårt breda sortiment av högkvalitativa, platsbesparande avfallstunnor i DURABIN-serien är det enkelt att konfigurera en funktionell källsorteringsstation i nära anslutning till lagret. Sätt ihop flera behållare med olika inkast, lägg till ett rullstativ så får ni en smidig källsorteringsstation som kan flyttas där den behövs mest för stunden.
Välj färg på tunnorna enligt färgkod i din bransch eller matcha färgen med passande piktogram från det gemensamma nordiska skyltsystemet för effektiv insamling. Ty, när anställda möter samma avfallskommunikation oavsett var de är, ökar man förutsättningarna för bättre sortering och återvinning.

Mer information om det nordiska skyltsystemet och hur du sätter ihop en hygienisk avfallssortering med smidiga behållare och rätt märkning hittar du under källsorteringskärl .

Soptunnor
Tillbehör för avfallsbehållare

Utgående varor och transporter

Bra organisation på lastkajen

Vid lastningen är två saker avgörande: effektivitet och snabbhet! Pallar och paket måste vara korrekt märkta för att möjliggöra snabb lastning. Här kan våra trådhängare eller självhäftande dokumentfickor bidra till att allt går smidigt.

Lagerfickor
Sorteringsställ
Panelsystem
Inforamar
Golvmarkeringar
close-small
Panelsystem
Panelsystem för bord, golv och vägg
close-small
DURAFRAME®
Informationsramar för säkerhetsinstruktioner

TÄNK LEAN - Optimering av interna processer med hållbara produkter

Kontor och arbetsutrymmen

Att arbeta enligt Lean Management-metoden innebär att man tar bort processer som inte skapar mervärde från vardagen och optimerar de processer som fungerar. Från administrativa kontor till produktionsanläggningar och lager kan DURABLE-produkter hjälpa dig och din personal att öka effektiviteten.

Om du vill veta mer om lean managementmetoden eller ta reda på hur våra produkter kan användas är detta rätt kategori för dig.

Möbler
Förvaring av nycklar och första hjälpen
Informationssystem
Magnetiska tavlor och informationstavlor
Avfallskärl för kontoret

Arbetsutrymmen på kontoret

close-small
Surfplattehållare
Hållare för din surfplatta i liggande och stående format
close-small
Skrivbordunderlägg
Stort urval
close-small
CARD FIX
Korthållare för ID-kort eller passerkort
close-small
DURAFIX® Clip
Självhäftande magnetklämma (4709)

Arbetsutrymmen på lagret