Om oss

Kvalitet. Design. Funktionalitet.

DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG utvecklar och tillverkar intelligenta produkter och lösningar för den moderna arbetsplatsen. Baserat i Tysklands Sauerland-region, bygger företaget på mer än 100 års framgång tack vare sitt ständigt innovativa tillvägagångssätt och rikedom av erfarenhet. Produkterna förkroppsligar kvalitet, design och funktionalitet.
Vi är ett internationellt orienterat företag baserat i Tyskland, med cirka 700 anställda över hela världen. Majoriteten av våra produkter tillverkas på våra produktionsanläggningar i Gotha (Tyskland), Kamen-Methler (Tyskland), Szczecin (Polen) och Coevorden (Nederländerna). Våra försäljningskontor i Europa och USA understryker vår internationella strategi som ett globalt aktivt företag. Vi arbetar även med kända importörer och representanter över hela världen.

Arbetsvärlden förändras. Det är inte bara yrkesprofilerna som omdefinieras praktiskt taget varje dag, utan också organisationen och processerna och därmed de nödvändiga materialen och utrustningarna. Under ett sekel har DURABLE varit en pålitlig leverantör av professionella produkter och produktserier för arbetsplatsen. Vi fortsätter att hedra vår historia genom att arbeta konsekvent och passionerat med att utveckla omfattande koncept för att stödja våra kunder i deras dagliga arbete.


Vårt mål är att erbjuda utmärkta lösningar som hjälper användarna att utföra sina dagliga uppgifter på ett professionellt sätt och därmed bidra till företags framgång. Idag och i framtiden.

Vår historia

DURABLE – namnet säger allt. Vårt varumärke har varit synonymt med vårt uppdrag genom vårt företags 100-åriga historia. Framtidssäkra lösningar för moderna arbetsformer, hållbar kvalitet och prisbelönt design. Runt om i världen har sättet vi arbetar på förändrats avsevärt under de senaste 100 åren. Det klassiska kontoret med skrivmaskin och karbonpapper är lika mycket ett minne blott som att transportera varor i vagnar.
Datorer, mobila enheter och metoder som Kaizen, agilt arbete eller lean management förändrar arbetsflöden lika fundamentalt som den ökande flexibiliteten i när och var vi arbetar. DURABLE erbjuder ett brett urval av moderna arbetsplatsprodukter för många olika branscher: från surfplattor till kabelhanteringssystem, från mobil organisation till variabel märkning och presentationskoncept.

Hållbarhet

Vi tar ett helhetsgrepp om hållbarhet. För att göra miljö-, ekonomiskt och socialt ansvar rättvisa har vi tagit fram en välbalanserad, långsiktig strategi som genomförs konsekvent.

Certifikat

DURABLE har framgångsrikt certifierats enligt den internationellt ackrediterade ISO 14001-standarden för utveckling av effektiva miljöledningssystem på alla tyska anläggningar.