Meny

VANLIGA FRÅGOR

Här ger vi svar på de vanligaste frågorna som vi får. Om du undrar över något som du inte finner svar på här, vänligen skicka din fråga via e-post till: infodurable.se

VAR KAN JAG KÖPA DURABLE PRODUKTER?

VANLIGA FRÅGOR

DURABLE SCANDINAVIA är grossist för hela Skandinavien. Vi säljer våra produkter via återförsäljare inom bl a kontorsvaru- och bokhandelsbranschen. Du hittar vissa under rubriken "Återförsäljare" här på hemsidan. Vill du ha hjälp att hitta en återförsäljare nära dig kan du nå oss via tel 08-630 11 50 eller e-post: orderdurable.se.

VAR KAN JAG LADDA NER DURABLE PROGRAM OCH MALLAR FÖR DURABLE PRODUKTER?

Med den nya uppdateringen av DURAPRINT är det inte längre nödvändigt att ladda ned någon programvara. Numera kan du designa och skapa dina insticksetiketter kostnadsfritt online. Den nya DURAPRINT gäller för alla våra namnskyltar, register, självhäftande produkter och skyltserierna CRYSTAL SIGN, CLICK SIGN och INFO SIGN. Klicka här.

JAG HITTAR INGEN INFORMATION OM PRODUKTEN NÄR JAG SÖKER PÅ DEN?

DURABLE SCANDINAVIA säljer inte bara DURABLE-produkter. Vi säljer och distribuerar även produkter tillverkade av andra varumärken. Den produkt du söker kanske är en sådan. Kika i vår produktkatalog eller under fliken "Ideal, Maul, Arlac & Pagna ".

ÖVERSIKTSSYSTEM

VAD INNEBÄR BACT-O-CLEAN?

Bact-O-Clean är en tillsats som finns i många av våra rengöringsprodukter. Mer information hittar du genom att klicka här.

HAR NI NÅGOT ÖVERSIKTSSYSTEM SOM KAN BYGGAS UT?

Ja det har vi. Bordsstället SHERPA kan byggas ut med utbyggnadsmodul (art nr 5623 eller 5811) för att öka kapaciteten med 10 paneler. Översiktssystemet kan byggas ut med upp till 100 paneler.

Katalog

HUR FÅR JAG TAG I DURABLES PRODUKTKATALOG?

Vi har en bläddringbar webbkatalog som du bland annat hittar direkt på vår startsida eller under fliken "katalog". Du kan även ladda ner katalogen i PDF-format under fliken "ladda ner". Klicka sedan på "broschyrer och kataloger".

KAN JAG IMPORTERA DATABASER I DURAPRINT?

Ja det går. Det finns en databasfunktion i DURAPRINT® som är till för att importera text/information från olika databaser till etiketter på ett så enkelt sätt som möjligt. DURAPRINT hjälpmanual eller DURAPRINT lathund hittar du under fliken "DURAPRINT PROGRAMVARA ".