Meny

Förvaringsbox VARICOLOR® MIX

 

Ny design för kontoret

Med sin stilfulla design och höga funktionalitet är VARICOLOR® MIX förvaringsbox från DURABLE en populär och framgångsrik organisationshjälp på olika arbetsplatser. Den nya VARICOLOR® MIX-serien ger nya impulser i ett modernt arbetsliv.

VARICOLOR® MIX är en praktisk förvaringslösning och ett elegant designobjekt. De högkvalitativa och tystgående utdragbara lådorna med färgkontur och lätthanterade etiketthållare för uppmärkning av lådorna skapar ordning - och är roliga att använda!

Den ljusgrå färgen smälter  in i nuvarande kontorstrender. Den passar lika bra för kontor som för hemmakontor. Med VARICOLOR® MIX kan dokument sorteras i enskilda projekt och hittas tack vare färgkodningen på ett ögonblick.

VARICOLOR®-serien kombinerar estetisk kvalitet med beprövad funktionalitet i alla miljöer.

 


“God struktur skapar utrymme för mer kreativitet.”

Jag älskar mitt jobb som evenemangsansvarig. Varje dag är olika och vi måste agera snabbt och flexibelt som ett team. Det lämnar inte mycket tid för administrativa uppgifter. Förvaringsboxen från DURABLE hjälper mig att organisera alla mina dokument efter ämne och gör dem lätt att hitta vilket gör att jag kan fokusera helt på våra evenemang.

“Molnet har aldrig varit så offline.”

Att förvandla inspiration och idéer till coola nya mönster är min sak. Att organisera dokument, avtal eller fakturor är sysslor som jag inte gillar att göra,  men jag är tvungen. Min VARICOLOR® MIX förvaringsbox är till stor hjälp. Tack var den är det snabbt och enkelt för mig att organisera mitt kreativa kaos.

“Bra design är viktigt - inte bara hemma.”

Jag arbetar mycket och tillbringar mycket tid på kontoret. Därför är en bra atmosfär viktig för mig och det inkluderar också bra design. En kombination av estetisk och praktisk är perfekt - som är fallet med den nya DURABLE förvaringsboxen.

“Det funkar helt enkelt.”

Mitt dagliga liv fungerar bara om det är ordentligt organiserat. Så jag välkomnar alla verktyg som hjälper mig att göra min dag smidig. Jag har inte tid att söka efter saker och sortera dem. Den snygga VARICOLOR® MIX förvaringsboxen höjer inte bara mitt humör,  mina dokument finns inom räckhåll och är lätta att hitta tack vare de olika lådfärgerna.

“Konsten att organisera.”

Jag är helt hängiven av konst. Att vara kreativ, designa och sätta ihop konstverk för utställningar - det är mitt liv. För mitt pappersarbete letade jag efter ett praktiskt arkiveringssystem som uppfyllde mina designnormer och inte stal showen från konstföremålen.

Diskret förvaringsbox med färgade lådor

Förvaringsboxen finns med 5 eller 10 färgade lådor för A4 dokument. som ett komplement till klassiska kontorstillbehör passar även VARICOLOR® MIX för hemmiljö, på läkarmottagningar och i skolvärlden.

Till produkterna