Meny

TABLET HOLDER

STÄLL FÖR SURFPLATTOR SOM HJÄLPER DIG PRESENTERA OCH INFORMERA PÅ ETT PROFESSIONELLT SÄTT

Med den nya TABLET HOLDER serien, erbjuder DURABLE tekniskt avancerade ställ till surfplattor för olika tillämpningsområden. Ställen är utrymmessnåla och effektiva arbetsredskap till surfplattor och pekdatorer. TABLET HOLDER sortimentet består av fem produkter och de är första klassens hjälpmedel för presentationer och information i offentliga miljöer, på mässor, konferenser, utställningar, butiker, kontor, hotell och restauranger. 

DESKTOP TABLET HOLDERWALL-MOUNTED TABLET HOLDER
TABLET FLOOR STAND

TABLET HOLDER TABLE

Med bordsstället TABLET HOLDER TABLE kan surfplattor enkelt och flexibelt användas i olika arbetsmiljöer. Lätt att använda och har en praktisk högklassig design. Med hjälp av surfplattor kan information och presentationer bli interaktiva och flexibla, vilket ger utmärkt stöd i arbetslivet. 

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER TABLE CLAMP

Föredrar du ett rent skrivbord? Inga problem. TABLET HOLDER TABLE CLAMP är ett ställ med bordsklämma, arm och hållare för surfplattan. Det är ett optimalt verktyg för välorganiserade, ergonomiska arbetsplatser. Den högkvalitativa utformningen av denna surfplatttehållare är perfekt för flexibelt- och mobilt arbete. Den platsbesparande fästanordningen gör att hela skrivbordsytan kan användas till annat. Det eleganta utseendet harmonierar med interiörer i moderna kontor.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER WALL

Med TABLET HOLDER WALL, kan virtuell produkt- och serviceinformation ges i en praktisk, attraktiv miljö. Stabilitet, säkerhet och stil gör detta väggfäste för surfplattor till ett högkvalitativt presentationsverktyg på informations- eller försäljningsställen.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER WALL ARM

Väggfästet med arm för surfplattor, TABLET HOLDER WALL ARM, är en optimal lösning för flera arbetsplatser, interaktiva informationsställen och presentationer. Flexibiliteten och rörligheten har kombinerats med enkel användning och kan justeras efter individuella behov. 

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER FLOOR

Utsökt design med optimal funktionalitet, golvstativet TABLET HOLDER FLOOR är ett perfekt presentationsverktyg. Premiumkvalitet, optimal stabilitet och individuella inställningsmöjligheter för attraktiv presentation av produkter, informationsmaterial och tjänster. Detta golvstativ med hållare för surfplatta kan användas i samband med t.ex. mässor, konferenser, offentliga miljöer, utställningar, butiker, hotell och restauranger. Stöldskyddssystemet säkerställer en hög säkerhetsnivå för surfplattan och golvstativet.

Produktdetaljer >>

Vill du ha mer information om TABLET HOLDER serien?