Meny

COFFEE POINT

 

ELEGANT OCH PRAKTISK.
COFFEE POINT TILL KREATIVA MÖTEN

NICE TO MEET -
MÖTESPLATSER FÖR NYA IDÉER

Nya idéer föds ofta på ställen där fokus ligger på kommunikation och dialog och inte på de traditionella mötesplatserna på kontoret. Sådana platser är viktiga för nya samarbetsformer, nya perspektiv och hjälper till att säkerställa långsiktig framgång. Varma drycker som kaffe och te har en inspirerande och stimulerande effekt och är en integrerad del av den sociala interaktionen och det kommunikativa utbytet.

DEN MOBILA LÖSNINGEN FÖR KAFFE OCH TILLBEHÖR

COFFEE POINT erbjuder flexibel och användarvänlig lagring av mat, dryck och fikatillbehör för mindre grupper. Produktserien passar till exempel bra till cateringvagnar, kontorets kök, pentrys, väntrum, receptioner och mötesrum.

Delarna BOX, CASE, TRAY och BIN kan kombineras och möjliggöra en flexibel kaffestation där det behövs.

FÖRDELARNA MED ETT KOMPLETT COFFEE POINT BOX SET

Den smidiga förvaringsboxen för fikatillbehör hör hemma i ett hörn av köket eller på fikavagnen. En praktisk komplett box med en bra yta för servering på toppen och en lådinsats för förvaring av omrörningspinnar, skedar med mera. De stora, rymliga lådorna har plats för fikatillbehör som t ex kaffekapslar, tepåsar, socker och servetter. COFFEE POINT CASE är den idealiska förvaringsboxen för kaffekapslar och te.

Andra speciella funktioner:

  • Varje produkt i serien passar i den praktiska förvaringsboxen
  • Översta lådan har ett cylinderlås
  • Utdragsstopp för lådorna 
  • Infällda grepp på lådfronterna
  • Står stadigt tack vare anti-glid kuddar som också skyddar från repor på underlaget