Meny

CAVOLINE® - Din kabelhanterare

Kabelhantering på din arbetsplats


Optimerad kabeldragning på arbetsplatsen

Moderna kontor är flexibla och öppna. Detta följs av ett stadigt ökande antal elektroniska enheter. Kabelhanterare spelar en viktig roll för att hålla det stora antalet enheter redo för flexibel användning, men ändå bibehålla arbetsplatsen städad och välorganiserad. Detta är inte bara bra för arbetsplatsens effektivitet och attraktiva utseende, det är också en del av de säkerhetsåtgärder som krävs enligt lag för att förhindra snubbelsrisker orsakade av fula härvor av kablar.

Fokusera på det väsentliga

Bra kabelhantering innebär att organisera och strukturera alla typer av kablar på bästa möjliga sätt. Med ett strikt designkoncept, högkvalitativt utförande och smarta kombinationsalternativ står CAVOLINE® för perfekt kabelorganisation. Denna omfattande lösning erbjuder kabelklämmor, kardborreband och olika modeller av kabelboxar. 


Till det kompletta sortimentet >>

Seriens mittpunkt: CAVOLINE® Box

CAVOLINE® BOX är det perfekta verktyget för att organisera både kablar och grenuttag. Skrivbordet kommer genast att se snyggt ut, eftersom kontaktanslutningar och överskottslängderna av kabel döljs inuti den attraktiva lådan. Tack vare sina kompakta yttre dimensioner kan CAVOLINE® BOX S också placeras på skrivbordet, där den kan fungera som laddningsstation för telefoner. Stora gummifötter gör att boxen står stadigt.

Till CAVOLINE® BOX S >>

CAVOLINE® utbud

Kabelhanteringsguide 

Organiserad kabelhantering - hur då? CAVOLINE® gör det till ett enkelt jobb - inget behov av professionell hjälp. Ta reda på hur genom att läsa våra tips och tricks.

 

Kablar och korta avstånd. Kablarna som tillhandahålls av tillverkare är ofta extremt långa för att de ska täcka så många användningsområden som möjligt. Därför blir det nödvändigt att bunta eller leda kablarna försiktigt eller byt ut dem mot kortare kablar som är tillgängliga från specialhandeln.


Kabelorganisering för varje situation. De självhäftande kabelklämmorna i olika storlekar kan snabbt fästas på släta ytor och säkerställa säker anslutning och ledning av kablar. För löst hängande kablar, t.ex. under skrivbordet så förhindrar självhäftande kabelklämmor farliga fallrisker, medan kabelboxar döljer grenuttag.

Säker ledning för att förhindra kabelbrott. Kabelbrott bör undvikas, eftersom fula böjningar försämrar både funktionalitet och säkerhet. Velcrokabelremmar har visat sig vara mycket praktiska för individuell justering. CAVOLINE® BOX levereras också med gummipackade uttag för säker kabeldragning.


Rent helt enkelt. Förvaring inuti kabellådor skyddar hylsan mot damm och kan därmed förlänga livslängden hos elektroniska apparater. Välorganiserad kablar gör arbetsplatser också lätta att rengöra.


Lyft fram istället för att gömma undan.
 Om kabeldragning över längre avstånd kan inte undvikas, kan det istället ändras om effektivt till en blickfångare. Det finns många kreativa och inspirerande idéer på kabelkonst.

Kabelboxen i användning

Före

Kabelkaos under eller bredvid skrivbordet ser inte bara stökigt ut, utan kan snabbt även utgöra en farlig snubbelrisk.

Kabeltrassel på skrivbordet komplicerar tillgången till enheter och tar upp plats.

Efter

Grenuttagen döljs i kabelboxen CAVOLINE BOX medan de självhäftande kabelsamlarna underlättar kabelföringen.

Kompakt och praktisk: CAVOLINE BOX S fungerar också som en laddstation för smartphones.

Broschyr

Du kan ladda ner CAVOLINE® broschyren här

UTMÄRKELSER

CAVOLINE® box har vunnit flera designpriser: iF Design Award, red dot Award och ICONIC Award.